„Az alvás a természet orvosa.”

(Stephen King)

A pihentető alvás napjainkban az egyik legfontosabb dolog amire szükségünk van. Már kicsi korban is sokkal több impulzus ér minket, mint régebben, így ahhoz hogy fizikailag és mentálisan is frissek legyünk elengedhetetlen, hogy az alvásunk minősége megfelelő legyen. Ezért fontos, hogy megtaláljuk a számunkra legtökéletesebb alvópárnát.
A Prana párnák a legmagasabb minőséget képviselik, természetes töltőanyagokkal készülnek, stabilan alátámasztják a nyakat, tehermentesítik a vállizmokat, így hozzájárulnak a jó közérzet fenntartásához. A Prana-Design számára fontos a folyamatos fejlődés, hiszen tudják, hogy az alvás minősége, és ezáltal a kipihent ébredés az egyik legfontosabb ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, boldog életet éljünk.

A hajdinahéj, tönkölyhéj vagy köleshéj töltetű párna a legjobban formázható párnák közé tartozik.

Bármilyen pozícióhoz jól illeszkedik, a lehető legideálisabban támasztja meg a nyaki szakaszt, így a gerinc nyugodtan pihenhet. A megfelelő alátámasztás oldja a nyak-, váll-, és hátizmok feszültségét.

A gabonahéjjal töltött párnák jól szellőznek, így nem melegszenek túl, nem mellékesen pedig a természetet varázsolják körénk.

„Mikor álmodunk, az idő és tér korlátai ledőlnek, a logika szabályai és a lelkiismeret kényszere szétfoszlanak, és mi múlékony életünk isteneivé válunk.” (José Silva)

A Prana-Design szeretné felhívni a figyelmet az önmagunkkal való kapcsolat fontosságára is a meditációs és yoga kollekciójával, hogy a rohanó világban megtaláljuk a megfelelő minőségi időt magunkra, a pihenésre és ebből adódóan előkészíthessük a nyugodt, egészséges alvást.

…mert fontos, hogy az emberek életének a lehető legtöbb területe kiegyensúlyozott legyen. Hiszen ha elégedettek vagyunk, akkor türelmesebbek is leszünk azokkal, akiket szeretünk, és olyankor talán mindenkit szeretünk.

www.pranaparna.hu