Biztos megoldás a krónikus horkolásra
és alvási apnoéra

Amennyiben beigazolódott, hogy Önnek alvásterápiára van szüksége, a Linde Gáz Magyarország Zrt. egyedülálló módon segít Önnek a kezelés megvalósításban. A terápiás javaslat alapján kollégáink beállítják a készüléket, ismertetik az eszköz tulajdonságait, majd segítenek Önnek a leginkább megfelelő maszk kiválasztásában.

A modern alvásterápia: RESmart GII sorozat

A RESmart GII-vel teljes mértékben biztonságban érezheti magát a kezelés során. Legyen szó CPAP vagy kétszintű pozitív légúti nyomásról, a RESmart GII-t úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb mértékben a felhasználó kényelmét szolgálja. A készülék LCD kijelzővel és 3-gombos vezérlőpanellel van felszerelve, hogy megkönnyítse az alkalmazást.

Prémium kategóriás alvásterápiás eszközök: iBreeze sorozat

Az iBreeze alvásterápiás eszközök prémium jellemzői a beépített intelligens párásító és a vezeték nélküli adatátvitel beépített 2G adatkártyával. Az egyedülálló iBreeze+ készülék pedig a világ egyik legkisebb alvásterápiás készüléke: súlya 0,7 kg, átmérője mindössze 15 cm. Az eszköz hordozható, akkumulátorral működtethető, így utazás során sem kell nélkülöznie alvásterápiás eszközét. Az iMatrix felhő szolgáltatásnak köszönhetően az iBreeze termékek által rögzített adatok egy intelligens eszköz (telefon, táblagép, számítógép) segítségével gyakorlatilag bárhonnan és bármikor elérhetőek a betegek és kezelőorvosuk számára egyaránt.

Linde JOYCEeasy comfort maszkok

A kizárólagosan a Linde Csoport részére készült maszkok könnyen felhelyezhetőek és egyszerűen használhatóak. 2 típusuk érhető el: orr-, illetve teljes arcmaszk. 3 méretben (S / M / L) kaphatóak.

 

Az eszközök megvásárolhatók vagy bérelhetők – utóbbi jelentős segítség azoknak, akik nem akarnak egyszerre nagyobb összeget áldozni erre. Már havi bruttó 4.370 Ft-tól kölcsönözhető nálunk az alvásproblémát megoldó készülék! A Linde az eszközökre élettartam garanciát vállal, azaz esetleges meghibásodás esetén sem marad egyetlen betegünk sem ellátás nélkül. Az alvásterápiás készülékek használata nem bonyolult, mindössze egy rövid betanítást igényel, amit munkatársunk akár az Ön otthonában is elvégez a kiszállítással egyidőben.

 

További részletekért kérjük keresse fel a www.alvasterapia.hu weboldalt vagy tárcsázza az ingyenesen hívható 06 80 200-225 vagy +36-70-977-4979 telefonszámot.

 

Világszerte több mint 40 országban több mint 1.000.000 páciens kap igényre szabott szolgáltatást a Linde otthoni betegellátási tevékenységének keretében. Engedje, hogy Önről is gondoskodjunk.