Zepter nanotechnológia és innováció
a jó alvásért

TESLA HyperLight Eyewear
nanofotonikus lencsével ellátott fényviselet

A TESLA fényviselet a világ első olyan szemüvege, aminek lencséjét C60 Fullerén molekulával dúsították. Ezzel a Nobel-díjas felfedezésen alapuló technológiával szinte állandó védelmet és serkentő élettani hatások folyamatainak egész sorát tudunk a szervezetünk számára könnyedén biztosítani. A Tesla fényviselet sokkal több, mint egy szemüveg!

Bioptron MedoLight BluDoc
energetizáló orvostechnikai fényterápia

A Bioptron MedoLight BluDoc egy zsebben hordható tartalék akkumulátor.

Mára már sokak számára a napi energia tartalék megtermelésének rutinja lett. Ott lapul a zsebben a kistáskában és bármikor elővehető, ha fogy a power!

TherapyAir beltéri légtisztítót, amivel szabadon lélegezhetsz még a koronavírus idején is!

A TherapyAir beltéri légtisztító, 96-99%-ban kiszűri a szálló port, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, de az ipari szennyező anyagokat és szagokat is, és negatív ionokkal tölti fel a levegőt. Ötlépcsős szűrőrendszere annyira hatékony, hogy még a cseppfertőzés útján terjedő vírusokat, köztük a koronavírust is igazoltan kiszűri.

ErgoQuano párna, amivel antibakteriális, antisztatikus, ergonomikus és energetizáló hatást tudsz élvezni az alvás közben!

Aludj egy antibakteriális, antisztatikus és HyperOxy technológiával készült ergonomikus párnán. A QuanoMed kasmír anyagába szőtt ezüstionok hatékony védelmet nyújtanak a poratkákkal, az ágyi poloskákkal, a baktériumokkal és az egyéb háztartási allergénekkel szemben.